Teamobile – Co-Creatie met zakelijke T-Mobile klanten

Het prachtige Spaces kantoor in Den Haag stond afgelopen vrijdag toneel voor de eerste TeaMobile; een co-creatie event voor de zakelijke T-Mobile klant.
Onder het genot van verschillende glaasjes Dilmah thee en bijpassende delicatessen werden samen met ondernemers nieuwe manieren van samenwerken ontdekt.
Kristan Esser inspireerde de zaal met een presentatie over vernieuwing en innovatie. Daarna was de beurt aan de ondernemers en T-Mobile medewerkers zelf. Gezamenlijk werd gediscussieerd over knelpunten waar ondernemers mee te maken hebben en werd gesproken over mogelijke oplossingen.

De belangstelling was groot en er is dan ook aardig wat over geschreven, zoals hier op DutchCowboys.
Het ligt in de bedoeling dat Teamobile uitgroeit tot het co-creatie evenement van T-Mobile in samenwerking met enthousiaste ondernemers.Lees het bijgesloten Storify verslag van deze eerste Teamobile.

 

Gelegenheidsblogger die schrijft en spreekt over digitalisering, de rol van mensen bij digitale transformatie, employee engagement, community, persoonlijke ontwikkeling, social business en soms over iets anders. Werkt als zelfstandige bij zijn eigen frisse nieuwe kindje, RUUD

Geef een reactie

Scroll to top
%d bloggers liken dit: