Magenta Talks, een nieuwe T-Mobile medewerker

Gisteren was een bijzonder dag. Ik had de eer onze nieuwste medewerkster te mogen verwelkomen op een toch al bijzondere dag. Zij luistert naar de naam Magenta Talks.
Gisteren was haar eerste werkdag. Ze viel met de bekende neus in de bekende boter want gisteren was bij T-Mobile een T-Spirit dag georganiseerd. Een dag waarop we onze gaande interne cultuurverandering vertaald zagen in veel creativiteit en inspiratie.
Het leek wel een festival. Een heus programma met heel veel verschillende stands en actviteiten, sprekers zoals lifehacker Martijn Aslander, een optreden van DJ Groovy Louis, een heuse ballenbak, een gezonde uitgebalanceerde lunch van health coach Rens Kroes en Social Media workshops van de charmante Roos van Vugt. De diverse stands werden voorzien van de crimineel lekkere patisserie en nougat van Hidde de Brabander.

Een dag om door een ringetje te halen

Wat is Magenta Talks?

Op deze speciale dag begon Magenta Talks aan haar T-Mobile avontuur. Maar wie is zij nou precies?
Het is een vrouwelijke persoon die de komende periode door de gehele T-Mobile organisatie zal reizen. Zij doet dit iedere keer in samenwerking met een T-Mobile medewerker die haar meeneemt en haar laat zien wat hij/zij doet en meemaakt bij T-Mobile. Magenta Talks deelt dit vervolgens met jou. Op die manier krijg je inzicht in de dagelijkse gang van zaken binnen T-Mobile en maak je spelenderwijs kennis met de mensen achter de schermen bij T-Mobile.
Naast verschillende sociale profielen heeft zij natuurlijk een eigen Magenta Talks website waar alles samenkomt.
Gisteren heeft zij officieel haar medewerkers contract getekend en kan zij aan de slag. Zij kon zich geen mooiere eerste werkdag voorstellen. Als eerste zal zij samen met Boris van Beek optrekken.

Geestelijk vader van Magenta Talks, Kristian Esser van Mr. Harder legt uit wie zij is en wat je van haar kunt verwachten:

Een superleuk initiatief!. Als je meer van Magenta Talks wilt weten ga dan naar de Magenta Talks website. Daar komen niet alleen al haar observaties en ervaringen samen maar je vindt daar ook op welke sociale netwerken je haar kunt vinden en volgen.

Ik ben heel erg benieuwd naar de reacties de komende maanden en wat jullie van haar vinden. Heb jezelf een idee met wie van T-Mobile Magenta Talks de volgende keer mee moet lopen, dan hoor ik het graag. Ik zal het haar in ieder geval vragen 🙂

Gelegenheidsblogger die schrijft en spreekt over digitalisering, de rol van mensen bij digitale transformatie, employee engagement, community, persoonlijke ontwikkeling, social business en soms over iets anders. Werkt als zelfstandige bij zijn eigen frisse nieuwe kindje, RUUD

Geef een reactie

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: